Munkaruha Bartos

Nagyméretű férfi bőr derékszíjak 130 – 190 cm

3x


Nagyméretű férfi bőr derékszíjak 130 – 190 cm
Árucikk kód: 7017
Gyártó: Munkaruha Bartos

Nagyméretű férfi bőr derékszíjak 130 – 190 cm

3x

Rendelhető méret

Ár: 8 900 Ft Ár ÁFA nélkül  7 007 Ft
db
+


Kiszállítás 28.3.2023
Szállítási díj 990 Ft-tól

Árucikk kód: 7017
Gyártó: Munkaruha Bartos
Luxus, hosszított méretű férfi bőr derékszíj alkalmas alkalmi, kültéri, de munkanadrághoz is. A meghosszabbított derékszíjak fekete, sötétbarna és világosbarna minőségű olasz bőrből készülnek. Az öv szélei és hátoldala lakkozott, ami garantálja, hogy a ruha nem színeződik el. A bőrszíj könnyen lerövidíthető egy csavarral, ami összeköti a szíjat és a bőrrészt a csattal. A hosszú bőr derékszíjakat cseh gyártó gyártja a legjobb minőségben.
Nagyméretű férfi bőr derékszíjak
  • valódi minőségi olasz bőrből készült
  • derékbőség 130 – 190 cm
  • az övek dekoratív varrása
  • szélesség 40 mm
  • 3 bőrszín
  • 2 féle csat
  • dombornyomott logó

Derékszíj valódi bőrből

A bőr övek évek óta a ruhatár részei, és továbbra is divatosak. A bőr a legjobb minőségű természetes anyag, amelyet hosszú élettartam jellemez. A minőségi valódi bőr előnye, hogy a mesterséges anyagokkal ellentétben nem szakad. További előnyük a sokoldalúságuk, mivel a bőrszíj minden ruhához illik.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő övhosszt

Mérje meg a derék vagy a csípő kerületét pontosan ott, ahol az övet viseli. A mért érték megfelel a szükséges övméretnek. Az övet a középső lyukra csatolja fel, a további 3 lyuk lazításra, a következő 3 lyuk pedig meghúzásra szolgál.

Hogyan kell megfelelően bekapcsolni és ápolni az övet, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgáljon?

Az öv egy divatos kiegészítő, amelyet minden nap erős terhelésnek teszünk ki. Annak ellenére, hogy az öveket a legkiválóbb minőségű olasz bőrökből készítjük, a helytelen kezelés miatt jelentősen csökkenthetjük a tartósságát. Az öv akkor sérül meg leginkább, ha nem megfelelő módon rögzíti. Az övet soha ne húzza egy kézzel a csaton át! Az övet két kézzel csatolja be. Egyik kezével fogja meg a csatot, a másik kezével fűzze át az övet, hogy a csat széle ne sértse meg az öv felületét. Rendszeres használat esetén a bőr felületén a csat nyomot hagy. Időnként színtelen bőrrevitalizáló terméket (lehetőleg méhviaszt) alkalmazhat az övre a hosszabb élettartam érdekében.

A termék értékelése

5,00
3 értékelésből
Vélemény hozzáadása
Vásárlás országa:
Az értékeléseket olyan vásárlók írták, akik megvásárolták a munkaruhákat, és személyes tapasztalataik vannak ezzel kapcsolatban. Az idegen nyelvű értékelések automatikusan vannak fordítva.
Z
20. 3. 2023
Zdeněk Entl
minden rendben van minőségben, elfogadható áron
M
21. 2. 2023
Maroš Tibenský
A termék szépen csomagolva, jó minőségben, szép csattal érkezett.
P
15. 7. 2022
Patrik
Jó minőségű és szép.
További értékelések megjelenítése

Összefüggő árucikkek