Nagyméretű munkaruhák Bartos

Műhelyünk többek közt extra méretű munkaruhákat is varr, 66 (3XL), 68 (4XL), 70 (4XL), 72 (5XL), 74 (5XL), 76 (6XL), 78 (6XL), 80 (7XL), 82 (7XL), 84 (8XL), 86 (8XL) és 88 (9XL) méretben. A nagyméretű ruházat szakvizsgálatnak alávetett anyagokból varrt, és nemegy standardon feletti mutatóval rendelkezik, továbbá a biztonság fokozásának érdekében fényvisszaverő elemekkel van ellátva.

XS -
9XL

hero-img
shape image

Különleges méretű kantáros munkaruhák

Ezek a kényelmesen hordható nagyméretű kantáros overál nadrágok bizonyára meg fognak Önnek felelni, mivel azokat egy tapasztalt, az ágazaton belül hosszú idejű gyakorlattal rendelkező cseh tervező ötletei alapján állítottunk össze. A nagyméretű kantáros overál nadrágok 100%-osan szakvizsgálatnak alávetett tiszta gyapotból vannak megvarrva, a Hagal cseh cég által gyártott strapabíró cérnákkal, úgyhogy azok nem fognak egykönnyen elfesleni.

Böngésszen most
feature
feature

Különleges méretű munkakabátok

Kerti munka közben – vagy bármilyen más munkavégzés során - mindenki jól akar kinézni, de egyben kényelmesen is szeretné magát érezni. Ehhez használja ki testhezálló kialakítású különleges méretű munkavédelmi kabátokra irányuló ajánlatunkat. Ezek az extra méretű munkakabátok karcsúsított, mérsékelten besvejfolt fazonban vannak megvarrva, viszont nem olyan mértékben, hogy az ilyen szabású nagyméretű munkáskabát szorosan feszüljön a testen, hanem olyképp, hogy Ön abban pontosan olyan kényelmesen érezze magát, mintha egy kényelmes pizsama lenne Önön.

Böngésszen most

Bepillantás a varró műhelybe

A történetem

2006-ban létrehoztam az e-shop ruhaüzletet saját fotóstúdióval. Azonban 8 év sikeres üzleti vállalkozás után egyre inkább érdeklődtem valami fizikai előállítás iránt. Körülvettem magam a textilipar szakértőivel és 2014-ben megnyitottam egy védett varrodai műhelyt 2018-ban az értékesítéseket kiterjesztettem az Európai Unió 12 tagállamába, és most azon dolgozom, hogy elkezdjem a túlméretezett farmer gyártását. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik vásárlásukkal lehetővé teszik a fogyatékkal élők számára a munkavégzést.

Termékeink

A vásárláshoz kattintson a termék részleteire.

Több mint 60 000 ügyfél megbízik bennünk

Célunk, hogy mindent egyszerűen, gyorsan és áttekinthetően tegyünk, hogy az ügyfél mindig elégedett legyen.

Gyakran ismételt kérdések

Ha olyan kérdése van, amelyre még nem talált választ, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot alább.

Az árak 490 Ft-tól kezdődnek, a kiválasztott szállítótól függően.

A küldeményt 3 munkanapon belül megkapja az Ön által választott szállítótól.

Utánvét, Hitelkártya.

A kitöltött Panaszlapot küldje vissza az áruval együtt. Ha más áru érdekli, hozzon létre egy új rendelést. További információ a Panaszkezelési eljárásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Nagyon könnyű kapcsolatba lépni velünk. Csak használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

Vegye fel velünk könnyen a kapcsolatot

Hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához

A teljes szöveg itt