Munkaruha Bartos

Nagyméretű férfi rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked


Nagyméretű férfi rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)
Árucikk kód: 7014Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu

Nagyméretű férfi rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked

Rendelhető méretMérettáblázat Méretvétel

ÉRTESÍTÉS: Ez egyedi gyártás - az árut 14 napon belül nem lehet visszaküldeni. Kérjük, válassza ki a megfelelő méretet a MÉRETtáblázat alapján.

Egyedi gyártású termékek esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre (az árut bankkártyával kell fizetni).
Ár: 42 500 Ft Ár ÁFA nélkül  33 464 Ft
db
+


Kiszállítás 2.6.2023
Szállítási díj 990 Ft-tól

Árucikk kód: 7014Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu
Nagyméretű férfi rövidnadrág a rendkívül tartós német KLOPMAN márkájú Ripstop anyagából készült (65 % poliészter, 35 % pamut), amely megakadályozza a szakadások kialakulását és szétterjedését. A kényelmes viselés érdekében a nagyméretű rövidnadrág derékben részben elasztikus gumiszalaggal vannak ellátva, fémgombbal és egy kiváló minőségű YKK cipzárral gombolódnak be. A nagyobb szilárdság érdekében a terhelt területeket dupla anyaggal és reteszelő öltéssel vannak ellátva. A nagyméretű férfi rövidnadrágot 1 munkanapon belül az igényei szerint készítjük el Önnek 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL és 9XL méretben. A rövidnadrágok konkrét méreteit lásd a MÉRETTÁBLÁZATBAN. Mi a közvetlen gyártó vagyunk – nem kell jutalékot fizetnie a nagykereskedőknek vagy más kereskedőknek.

Mi az a Rip-Stop?

A Ripstop egy nagy szilárdságú szövet, amelyet úgy készítenek, hogy 5–7 mm-es távolságban vastagabb szálakat szőnek a szövetbe, hogy négyzeteket alkossanak. A ripstop szövetek előnye a nagyon jó súly/stabilitás arány és a nagy szakadásállóság. A Ripstop anyagot elsősorban minőségi outdoor ruházat és katonai ruházat gyártásához használják. A Ripstop ruhadarabok egyszerre tartósak és könnyűek. A Ripstop anyagok a bonyolultabb gyártás miatt drágábbak.

A nagyméretű rövidnadrág mosása és ápolása

A nagyméretű férfi rövidnadrágot legfeljebb 60 °C-os vízben, hasonló színű ruhákkal mossa. Csak fehérítő mentes mosószert használjon, a rövidnadrágot az első viselés előtt mossa ki. A nagyméretű rövidnadrágokat kifordítva mossa és vasalja, vasaláskor legfeljebb 150 °C-os hőmérsékleten, a szárítót csak alacsony hőmérsékleten (legfeljebb 60 °C) lehet használni.

Tanúsítványok

Lejjebb az OekoTex Standard 100 egészségügyi tanúsítványok találhatóak:
pdf Ripstop anyag
pdf Cérnák
pdf Cipzárak

A termék értékelése

0 értékelésből
Vélemény hozzáadása
Vásárlás országa:
A véleményeket olyan ügyfelek írták, akik megvásárolták munkaruhánkat, és személyes tapasztalataik vannak velük. Az idegen nyelvű értékeléseket a rendszer automatikusan lefordítja.
További értékelések megjelenítése