Nagyméretű férfi rövidnadrág 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL, 9XL ---NOCACHE------/NOCACHE---
Munkaruha Bartos

Nagyméretű férfi rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap múlva már kézhez is kaphatja
  • Akár 1 darabot is elkészítünk
1x
Árucikk kód: 7014Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu
Rendelhető méretekMérettáblázat Méretvétel
FIGYELEM: Egyedi gyártású termék – az árut még 14 napon belül sem lehet visszaküldeni. Kérjük, gondosan válassza ki a megfelelő méretet a MÉRETTÁBLÁZAT alapján.

Egyedi gyártású termékek esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre (az árut bankkártyával kell fizetni).
Ár: 38 500 Ft Ár ÁFA nélkül  30 314 Ft
db
+


DoručeníKiszállítás 26.7.2024
Szállítási díj 1 990 Ft-tól

Árucikk kód: 7014Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu

Termék információ

A nagyméretű férfi rövidnadrág a rendkívül tartós német KLOPMAN márkájú Ripstop anyagból készült (65 % poliészter, 35 % pamut), amely megakadályozza a szakadások kialakulását és továbbterjedését. A kényelmes viselet érdekében a nagyméretű rövidnadrág dereka részben rugalmas gumiszalagot tartalmaz és fémgombbal, valamint kiváló minőségű YKK cipzárral záródik. A nagyobb szilárdság érdekében a terhelt területeket dupla anyaggal és reteszelő öltéssel láttuk el. A nagyméretű férfi rövidnadrágot 1 munkanapon belül az igényei szerint készítjük el Önnek 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL és 9XL méretben. A rövidnadrágok konkrét méreteit lásd a MÉRETTÁBLÁZATBAN. Mi a közvetlen gyártó vagyunk – nem kell jutalékot fizetnie a nagykereskedőknek vagy más kereskedőknek.

Mi az a Rip-Stop?

A Ripstop egy nagy szilárdságú szövet, amelyet úgy készítenek, hogy 5–7 mm-es távolságban vastagabb szálakat szőnek a szövetbe, hogy négyzeteket alkossanak. A ripstop szövetek előnye a nagyon jó súly/stabilitás arány és a nagy szakadásállóság. A Ripstop anyagot elsősorban minőségi outdoor ruházat és katonai ruházat gyártásához használják. A Ripstop ruhadarabok egyszerre tartósak és könnyűek. A Ripstop anyagok a bonyolultabb gyártás miatt drágábbak.

A nagyméretű rövidnadrág mosása és ápolása

A nagyméretű férfi rövidnadrágot legfeljebb 60 °C-os vízben, hasonló színű ruhákkal mossa. Csak fehérítő mentes mosószert használjon, a rövidnadrágot az első viselés előtt mossa ki. A nagyméretű rövidnadrágokat kifordítva mossa és vasalja, vasaláskor legfeljebb 150 °C-os hőmérsékleten, a szárítót csak alacsony hőmérsékleten (legfeljebb 60 °C) lehet használni.

Tanúsítványok

Lejjebb az OekoTex Standard 100 egészségügyi tanúsítványok találhatóak:
pdf Ripstop anyag
pdf Cérnák
pdf Cipzárak

A termék értékelése

5,00
1 értékelésből
Vélemény hozzáadása
Vásárlás országa:
A véleményeket olyan ügyfelek írták, akik megvásárolták munkaruháinkat, és személyes tapasztalataik vannak azokkal.
D
6. 6. 2023
David
Nagyszerű viselet.
További értékelések megjelenítése