Munkaruha Bartos

Nagyméretű férfi terepszínű rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked


Nagyméretű férfi terepszínű rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)
Árucikk kód: 7015Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu

Nagyméretű férfi terepszínű rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked

Rendelhető méretMérettáblázat Méretvétel

ÉRTESÍTÉS: Ez egyedi gyártás - az árut 14 napon belül nem lehet visszaküldeni. Kérjük, válassza ki a megfelelő méretet a MÉRETtáblázat alapján.

Egyedi gyártású termékek esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre (az árut bankkártyával kell fizetni).
Ár: 33 500 Ft Ár ÁFA nélkül  26 377 Ft
db
+


Kiszállítás 2.6.2023
Szállítási díj 990 Ft-tól

Árucikk kód: 7015Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu
Nagyméretű férfi terepszínű rövidnadrág a rendkívül tartós Ripstop anyagából készült (55% poliészter, 45% pamut), amely megakadályozza a szakadások kialakulását és szétterjedését. A kényelmes viselet érdekében a nagyméretű terepszínű rövidnadrág derékrészén részben elasztikus gumiszalagdal van ellátva. Fémgombbal és kiváló minőségű YKK cipzárral záródik. A nagyobb szilárdság érdekében a terhelt területeket dupla anyaggal és reteszelő öltéssel vannak ellátva. A nagyméretű terepszínű rövidnadrágot 1 munkanapon belül az igényei szerint készítjük el Önnek 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL és 9XL méretben. A rövidnadrágok konkrét méreteit lásd a MÉRETTÁBLÁZATBAN. Itt közvetlenül a gyártótól vásárol – ne fizesse jutalékot a nagykereskedőknek vagy más kereskedőknek.

Mi az a Rip-Stop?

A Ripstop egy nagy szilárdságú szövet, amelyet úgy készítenek, hogy 5–7 mm-es távolságban vastagabb szálakat szőnek a szövetbe, hogy négyzeteket alkossanak. A ripstop szövetek előnye a nagyon jó súly/stabilitás arány és a nagy szakadásállóság. A Ripstop anyagot elsősorban minőségi outdoor ruházat és katonai ruházat gyártásához használják. A Ripstop ruhadarabok egyszerre tartósak és könnyűek. A Ripstop anyagok a bonyolultabb gyártás miatt drágábbak.

A nagyméretű terepszínű rövidnadrág mosása és ápolása

A nagyméretű férfi rövidnadrágot legfeljebb 60 °C-os vízben, hasonló színű ruhákkal mossa. Csak fehérítő mentes mosószert használjon, a rövidnadrágot az első viselés előtt mossa ki. A nagyméretű rövidnadrágokat kifordítva mossa és vasalja, vasaláskor legfeljebb 150 °C-os hőmérsékleten, a szárítót csak alacsony hőmérsékleten (legfeljebb 60 °C) lehet használni.

Tanúsítványok

Lejjebb az OekoTex Standard 100 egészségügyi tanúsítványok találhatóak:
pdf Ripstop anyag
pdf Cérnák
pdf Cipzárak

A termék értékelése

0 értékelésből
Vélemény hozzáadása
Vásárlás országa:
A véleményeket olyan ügyfelek írták, akik megvásárolták munkaruhánkat, és személyes tapasztalataik vannak velük. Az idegen nyelvű értékeléseket a rendszer automatikusan lefordítja.
További értékelések megjelenítése