Munkaruha Bartos

Nagyméretű munkás rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked


Nagyméretű munkás rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)
Árucikk kód: 7000Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu

Nagyméretű munkás rövidnadrág 66-88 (3XL-9XL)

  • Rendelésre 1 munkanap alatt elkészítjük
  • 3 munkanap alatt hordható
  • 1 darabot is varrunk neked

Rendelhető méretMérettáblázat Méretvétel

ÉRTESÍTÉS: Ez egyedi gyártás - az árut 14 napon belül nem lehet visszaküldeni. Kérjük, válassza ki a megfelelő méretet a MÉRETtáblázat alapján.

Egyedi gyártású termékek esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre (az árut bankkártyával kell fizetni).
Ár: 18 900 Ft Ár ÁFA nélkül  14 881 Ft
db
+


Kiszállítás 2.6.2023
Szállítási díj 990 Ft-tól

Árucikk kód: 7000Z
Gyártó: MunkaruhaBartos.hu
A nagyméretű munkás rövidnadrág úgy terveztünk, hogy minden igényt kielégítsenek. Az munkás rövidnadrág 100% pamutból készült, OekoTex tanúsítvánnyal, amely tökéletesen elvezeti az izzadságot. A derékpántban elasztikus gumiszalag található a kényelmes viselés érdekében. Minden varrás magas terhelésnek képes ellenállni és nagy szilárdságú cérnával készült el. A rövidnadrág számos zsebbel is rendelkezik: elülső bütyökzsebbel, egy oldalzsebbel a mérőszalagra, egy több funkciós zsebbel a bal lábszáron és egy hátsó zsebbel tépőzáras patenttal. A nagyméretű rövidnadrágot 1 munkanapon belül az igényei szerint készítjük el Önnek 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL és 9XL méretben. A munkás rövidnadrág konkrét méretei a mérettáblázatot MÉRETTÁBLÁZATBAN találhatóak.

A munkás rövidnadrág mosása és ápolása

A munkás rövidnadrágot legfeljebb 60 °C-os vízben, hasonló színű ruhákkal mossa. Csak fehérítő mentes mosószert használjon, a munkaruhát az első viselés előtt mossa ki. Nagyméretű munkás rövidnadrágot kifordítva mossa és vasalja, vasaláskor legfeljebb 150 °C-os hőmérsékleten, ne használja a szárítógépet.

Tanúsítványok

Lejjebb a tanúsítványok és nyilatkozatok találhatóak azon összetevőkre vonatkozóan, amelyekből ezeket a rövidnadrágokat készítettük:
pdf Anyag
pdf Cérna
pdf Elasztikus szalag

A termék értékelése

0 értékelésből
Vélemény hozzáadása
Vásárlás országa:
A véleményeket olyan ügyfelek írták, akik megvásárolták munkaruhánkat, és személyes tapasztalataik vannak velük. Az idegen nyelvű értékeléseket a rendszer automatikusan lefordítja.
További értékelések megjelenítése